Cupping therapy

Upplev Cupping Therapy – för smärtlindring & välbefinnande!
Du hittar oss i Danderyd!

Förbättra hälsan med Cupping Therapy

Dyk in i världen av Cupping Therapy på Maya’s Body Care! Denna uråldriga behandling erbjuder lindring från smärta, inflammation och främjar en djup känsla av avslappning. Cupping Therapy fungerar även som en djupvävnadsmassage och ger förbättrat blodflöde, vilket bidrar till att främja naturlig läkning och ökat välbefinnande.

Boka din behandling hos våra kunniga terapeuter idag och upplev alla de många hälsofördelarna som Cupping Therapy har att erbjuda.

Boka tid här

Information

Cupping Therapy är en alternativ behandling som har använts i århundraden för att främja naturlig läkning och välbefinnande. Behandlingen innefattar att placera koppar på huden som skapar vakuum, vilket hjälper till att stimulera blodcirkulationen och frigöra blockeringar i kroppen.

Genom att öka blodflödet kan Cupping Therapy effektivt lindra smärta, inflammation och fungera som en djupvävnadsmassage. Våra erfarna terapeuter ser till att du får en säker och avkopplande upplevelse.

Fördelar

  1. Smärtlindring: Cupping Therapy är känt för att lindra smärta orsakad av muskelspänningar och ledbesvär.
  2. Ökat blodflöde: Behandlingen förbättrar blodcirkulationen, vilket främjar läkning och frigör blockeringar.
  3. Minskad inflammation: Cupping Therapy kan hjälpa till att minska inflammation i kroppen och förbättra rörligheten.
  4. Avslappning: Genom att slappna av musklerna och lindra spänningar kan behandlingen skapa en känsla av välbefinnande.
  5. Djupvävnadsmassage: Cupping fungerar som en djupvävnadsmassage, vilket hjälper till att lösa upp muskelknutor och förbättra flexibiliteten.

Pris & varaktighet

Tid Pris
45 minuter 1100 kr

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Öppettider:
Måndag-fredag: 00-11
Lördag: 00-11
Söndag: 00-11

Click me!