Om oss

Upptäck harmoni och förnyelse på Maya’s Body Care!
Du hittar oss på August Wahlströms väg 25 i Danderyd!

Din oas för avslappning och välbefinnande i Danderyd

Välkommen till Maya’s Body Care, en oas för kropp och själ belägen på August Wahlströms väg 25 i det natursköna Danderyd. Vi är en professionell och engagerad skönhetsoas som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa behandlingar för att främja välbefinnande, avslappning och balans i kroppen.

Hos oss på Maya’s Body Care strävar vi efter att erbjuda våra kunder en personlig och skräddarsydd upplevelse i en lugn och harmonisk miljö. Vårt team består av erfarna och passionerade terapeuter som kontinuerligt utbildar sig inom de senaste metoderna och teknikerna för att säkerställa att vi alltid erbjuder det bästa för våra kunder.

I våra moderna och bekväma lokaler på August Wahlströms väg 25, 182 31 Danderyd, erbjuder vi en rad olika behandlingar, inklusive Cupping Therapy, Maderoterapi, Deep Tissue Massage, Bamboo Massage, Reflexologie Massage och Lomi Lomi Massage. Oavsett om du är ute efter att lindra värk och smärta, reducera stress, eliminera celluliter eller bara unna dig själv en stunds avkoppling, har vi en behandling som passar just dig.

På Maya’s Body Care tror vi på att skapa en känsla av helhet och balans, där kropp, sinne och själ får möjlighet att återhämta sig och återställa sin inre styrka. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår oas och hjälpa dig att upptäcka en värld av lugn, harmoni och vitalitet. Varmt välkommen till Maya’s Body Care i Danderyd!

Se våra behandlingar