Gravidmassage

Gravidmassage på Maya’s Body Care kan hjälpa till att lindra muskelsmärta och ledvärk, minska ångest och förbättra din och din bebis hälsa under graviditeten.

Gravidmassage för avslappning och smärtlindring.

Gravidmassage på Maya’s Body Care för en avslappnande och smärtlindrande upplevelse under graviditeten. Vår professionella massageterapeut använder anpassade tekniker för att lindra muskel- och ledvärk, minska ångest och förbättra nyföddas hälsa.

Kontakta oss idag för att boka din gravidmassage eller boka online.

Boka tid här

Information

Gravidmassage är en speciell typ av massagebehandling som är utformad för att möta de unika behoven hos kvinnor som är gravida. Under graviditeten kan kroppen uppleva en mängd olika symtom, inklusive muskelsmärta, ledvärk och ångest. Gravidmassage kan hjälpa till att lindra dessa symtom samtidigt som den främjar avslappning och välbefinnande.

Gravidmassage används också ofta för att förbättra hälsan hos både mor och barn. Forskning har visat att regelbunden gravidmassage kan minska risken för för tidig födsel och förbättra nyfödda hälsa. Dessutom kan gravidmassage bidra till att minska ångest och depression, vilket kan ha en positiv effekt på den psykiska hälsan under graviditeten.

Gravidmassage är vanligtvis en mild och försiktig behandling som anpassas efter den gravida kvinnans individuella behov och trimester. Det är viktigt att söka råd från en läkare innan du får en gravidmassage för att säkerställa att det är säkert för dig och din bebis.

Fördelar

  1. Minskar ångest: Gravidmassage kan främja en avslappnande känsla hos gravida kvinnor och hjälpa till att minska ångest. Detta kan förbättra den övergripande mentala hälsan under graviditeten.
  2. Lindrar muskelsmärta och ledvärk: Genom att fokusera på specifika områden av smärta kan massageterapeuten hjälpa till att lindra muskelsmärta och ledvärk som kan uppstå under graviditeten. Massage kan också hjälpa till att lösa upp spänningar och öka blodcirkulationen i musklerna.
  3. Förbättrar sömnen: Gravidmassage kan hjälpa till att förbättra sömnen genom att minska stress och spänningar i kroppen. En bättre sömn kan bidra till att förbättra den övergripande hälsan och välbefinnandet under graviditeten.
  4. Främjar bättre arbetsresultat och nyfödda hälsa: Reguljär gravidmassage under graviditeten kan förbättra arbetsresultatet och öka födelsetidsvikten på de nyfödda enligt forskning.

Pris & varaktighet

Tid Pris
35 minuter 650 kr
50 minuter 890 kr

Boka din välförtjänta massage idag

Tveka inte längre – skäm bort dig själv med en av våra helande massagebehandlingar. Boka din tid nu och upplev förbättrad hälsa och avslappning för både kropp och sinne.

Öppettider:
Måndag-Lördag: 11.00 - 20.00
Söndag: Stängt

Boka tid här