Helkroppsmassage

Få en avslappnande helkroppsmassage på Maya’s Body Care och känn dig som ny.
Boka online eller kontakta oss för mer information.

Helkroppsmassage på för avslappning och hälsa

Helkroppsmassage är en populär behandling som erbjuds av Maya’s Body Care, som är beläget på August Wahlströms väg 25. Denna klassiska massage är utformad för att lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen, öka muskeltonen, förbättra vävnadssyresättningen och främja avslappning och välbefinnande.

Genom att erbjuda denna typ av massagebehandling kan Maya’s Body Care hjälpa kunder att hantera hälsoproblem som stress, ångest och muskelvärk.

Boka tid här

Information

Helkroppsmassage är en form av massage som syftar till att behandla hela kroppen genom att använda olika massagetekniker såsom knådning, gnuggning och tryck för att lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen och öka muskeltonen.

Massageterapeuten bearbetar musklerna för att öka syresättningen i vävnaderna och främja avslappning, vilket hjälper till att minska stress och öka känslan av välbefinnande.

Fördelar

  1. Lindra muskelspänningar: Helkroppsmassage är effektiv för att lindra spänningar i musklerna. Massageterapeuten använder tekniker som knådning och tryck för att lösa upp knutar och spänningar i musklerna, vilket resulterar i en ökad rörlighet och minskad smärta.

  2. Stimulera blodcirkulationen: Helkroppsmassage hjälper till att öka blodcirkulationen i kroppen, vilket kan förbättra syretillförseln till cellerna och hjälpa till att transportera bort avfall och toxiner från kroppen. Detta kan också hjälpa till att förbättra kroppens immunförsvar.

  3. Förbättra muskeltonen: Helkroppsmassage kan hjälpa till att förbättra muskeltonen genom att öka blodflödet och syretillförseln till musklerna. Detta kan också hjälpa till att öka styrka och flexibilitet.

  4. Förbättra vävnadssyresättningen: Helkroppsmassage hjälper till att förbättra syresättningen av vävnader i kroppen. Detta kan bidra till att minska stress och återställa kroppens balans.

  5. Främja avslappning och välbefinnande: Helkroppsmassage är också en avslappnande behandling som kan hjälpa till att minska stress och främja en känsla av välbefinnande. Massageterapeuten använder tekniker som avslappning, tryck och strykningar för att öka blodflödet och lindra spänningar i kroppen, vilket resulterar i en känsla av avkoppling och lugn.

Sammanfattningsvis är helkroppsmassage en effektiv behandling för att lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen, öka muskeltonen, förbättra vävnadssyresättningen och främja avslappning och välbefinnande. Dessa fördelar gör helkroppsmassage till en populär behandling för personer som lider av stress, ångest, muskelvärk och andra hälsoproblem.

Pris & varaktighet

Tid Pris
20 minuter 550 kr
35 minuter 650 kr
50 minuter 890 kr
80 minuter 1150 kr

Boka din välförtjänta massage idag

Tveka inte längre – skäm bort dig själv med en av våra helande massagebehandlingar. Boka din tid nu och upplev förbättrad hälsa och avslappning för både kropp och sinne.

Öppettider:
Måndag-Lördag: 11.00 - 20.00
Söndag: Stängt

Boka tid här